شام کبابی (به فارسی کباب شام) غذایی منحصر به فرد می باشد که همزمان دارای گوشت و سیب زمینی و غلات است و در اکثر مناطق مختلف آذربایجان به خصوص اردبیل و مناطق دیگر ایران پخته میشود.این غذای لذیذ و محبوب همراه با پلو و یا نان سنگک میل میشود.
به جهت زحمت زیاد و مراحل طولانی پخت آن به مرور از برنامه غذایی مردم در حال حذف شدن است اما هنوز هم در خانواده های سنتی به دست مادران کدبانو پخته میشود که مورد استقبال اعضای خانواده نیز قرار میگیرد.
گوشت چرخ کرده 400 گرم
سبزی(مرزه- جعفری-گشنیز-تره-پیازچه-شوید) دلخواه
تخم مرغ 2 عدد
ارد نخود چی ا3/2 لیوان
پیاز 2 عدد
ارد گندم 2 قاشق
گردو 1 لیوان چرخ کرده
سیب زمینی 3 عدد
شکر 1 قاشق مربا خوری
رب انار دلخواه ولی خیلی زیاد نشه
1) در یک ظرف جداگانه سیب زمینی ها را پس از پوست کندن با حرارت کم به صورت پوره در می آوریم
2)پیاز خورد شده با 2 قاشق ارد گندم و مقداری گردوی چرخ شدهو کمی زرد چوبه تفت می دهیم
سپس کمی رب انار می ریزیم تا اب جوش ایدوا قاشق مربا خوری شکر را در ان می ریزیم
3)گوشت + سبزی خورد شده+ ارد نخود چی و تخم مرغ را مخلوط می کنیم
یه گلوله از انرا بر می داریم وسپس مقداری فشار می دهیم تا کمی پهن شود سپس با انگشت
سوراخی در وسط ان ایجاد می کنیم وپوره سیب زمینی را در داخل آن پر میکنیم (البته میزان پوره به دلخواه است) و در روغن سرخ می کنیم
سپس کوفته ها را مایع در حال جوشی که در بالا گفته شد می ریزیم و می کذاریم مقداری بپزد
تا به روغن بیفتد
شا م کبابی حاضر است
سبزی(مرزه- جعفری-گشنیز-تره-پیازچه-شوید) دلخواه
تخم مرغ 2 عدد
ارد نخود چی ا3/2 لیوان
پیاز 2 عدد
ارد گندم 2 قاشق
گردو 1 لیوان چرخ کرده
سیب زمینی 3 عدد
شکر 1 قاشق مربا خوری
رب انار دلخواه ولی خیلی زیاد نشه
1) در یک ظرف جداگانه سیب زمینی ها را پس از پوست کندن با حرارت کم به صورت پوره در می آوریم
2)پیاز خورد شده با 2 قاشق ارد گندم و مقداری گردوی چرخ شدهو کمی زرد چوبه تفت می دهیم
سپس کمی رب انار می ریزیم تا اب جوش ایدوا قاشق مربا خوری شکر را در ان می ریزیم
3)گوشت + سبزی خورد شده+ ارد نخود چی و تخم مرغ را مخلوط می کنیم
یه گلوله از انرا بر می داریم وسپس مقداری فشار می دهیم تا کمی پهن شود سپس با انگشت
سوراخی در وسط ان ایجاد می کنیم وپوره سیب زمینی را در داخل آن پر میکنیم (البته میزان پوره به دلخواه است) و در روغن سرخ می کنیم
سپس کوفته ها را مایع در حال جوشی که در بالا گفته شد می ریزیم و می کذاریم مقداری بپزد
تا به روغن بیفتد
شا م کبابی حاضر است
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر