دوشنبه، دی ۲۶، ۱۳۹۰

تره اسفناج غذای محبوب اردبیل

 غذاي محلي استان اردبيل


مواد لازم
اسفناج پخته شده نيم كيلوگرم
پياز يك عدد
سير دو حبه
لپه يك و نيم پيمانه
رب انار دو قاشق غذاخوري
كره 30 گرم
روغن دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
تخم‌مرغ يك عدد






طرز تهيه :لپه را مي‌گذاريم با مقداري آب نيم پز شود ، آب آن‌كه تمام شد با رب انار و كره كمي تفت مي‌دهيم، سپس در تابه مقداري روغن ريخته و پياز را درون آن سرخ مي كنيم، آن‌گاه سير، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه مي‌كنيم سپس اسفناج پخته شده را با اين مواد مخلوط مي كنيم و در اين لحظه لپه را به آن اضافه كرده و مي‌گذاريم با نصف استكان آب كمي جوش بزند. در آخر يك عدد تخم‌مرغ را در ظرفي جداگانه زده و به مواد اضافه مي‌كنيم. وقتي تخم‌مرغ خودش را گرفت از روي گاز آن را برداشته و در ظرف ريخته و با سبزي‌هاي مختلف تزئين مي‌كنيم

Balatarin :: Donbaleh :: Azadegi :: Friendfeed :: Twitter :: Greader :: Email To: :: Qirmiz-da paylash! ::

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر