غذاي
محلي استان اردبيل
مواد لازم
اسفناج پخته شده نيم كيلوگرم
پياز يك عدد
سير دو حبه
لپه يك و نيم پيمانه
رب انار دو قاشق غذاخوري
كره 30 گرم
روغن دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
تخممرغ يك عدد
مواد لازم
اسفناج پخته شده نيم كيلوگرم
پياز يك عدد
سير دو حبه
لپه يك و نيم پيمانه
رب انار دو قاشق غذاخوري
كره 30 گرم
روغن دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
تخممرغ يك عدد
طرز تهيه :لپه را
ميگذاريم با مقداري آب نيم پز شود ، آب آنكه تمام شد با رب انار و كره كمي تفت
ميدهيم، سپس در تابه مقداري روغن ريخته و پياز را درون آن سرخ مي كنيم، آنگاه
سير، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه ميكنيم سپس اسفناج پخته شده را با اين
مواد مخلوط مي كنيم و در اين لحظه لپه را به آن اضافه كرده و ميگذاريم با نصف
استكان آب كمي جوش بزند. در آخر يك عدد تخممرغ را در ظرفي جداگانه زده و به مواد
اضافه ميكنيم. وقتي تخممرغ خودش را گرفت از روي گاز آن را برداشته و در ظرف ريخته
و با سبزيهاي مختلف تزئين ميكنيم
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر