طرز تهیه پیچاق قیمه از غذاهای لذیذ اردبیل
مواد لازم :
– گوشت قیمه ای ۳۵۰ گرم
– پیاز سرخ شده ۱ کیلو
– خلال بادام ۱۵۰ گرم
– نمک ،فلفل و ادویه و زعفران به میزان لازم
– تخم مرغ ۶ عدد
طرز تهیه :
گوشت را با پیاز کمی پخته ، پیاز سرخ شده را با خلال بادام کمی تفت می دهیم . نمک ، فلفل و ادویه و کمی زعفران اضافه کرده می گذاریم تا کمی جا بیفتد (۵ دقیقه ) این مواد را به گوشتی که نصف استکان آب داشته باشد اضافه می کنیم ، می گذاریم کاملا جا بیفتد در انتهای پخت به تعداد نفرات تخم مرغ وسط این خورشت می شکنیم .با قاشق روی تخم مرغها را زعفران می دهیم . بعد از بسته شدن تخم مرغ غذا را در ظرف سرو می کنیم
مواد لازم :
– گوشت قیمه ای ۳۵۰ گرم
– پیاز سرخ شده ۱ کیلو
– خلال بادام ۱۵۰ گرم
– نمک ،فلفل و ادویه و زعفران به میزان لازم
– تخم مرغ ۶ عدد
طرز تهیه :
گوشت را با پیاز کمی پخته ، پیاز سرخ شده را با خلال بادام کمی تفت می دهیم . نمک ، فلفل و ادویه و کمی زعفران اضافه کرده می گذاریم تا کمی جا بیفتد (۵ دقیقه ) این مواد را به گوشتی که نصف استکان آب داشته باشد اضافه می کنیم ، می گذاریم کاملا جا بیفتد در انتهای پخت به تعداد نفرات تخم مرغ وسط این خورشت می شکنیم .با قاشق روی تخم مرغها را زعفران می دهیم . بعد از بسته شدن تخم مرغ غذا را در ظرف سرو می کنیم
پیچاق قیمه ما آذری ها را در برخی جاهای دیگر ایران از جمله کرمانشاه هم می پزند و به آن خورشت بادام می گویند.
پاسخحذفبه به دهانم آب افتاد یاشاسین
پاسخحذف