جمعه، آذر ۱۱، ۱۳۹۰

طرز تهیه پیچاق قیمه (غذای محلی اردبیل)

 طرز تهیه پیچاق  قیمه از غذاهای لذیذ اردبیل
مواد لازم :
– گوشت قیمه ای ۳۵۰ گرم

– پیاز سرخ شده ۱ کیلو
– خلال بادام ۱۵۰ گرم
– نمک ،فلفل و ادویه و زعفران به میزان لازم


– تخم مرغ ۶ عدد
طرز تهیه :
گوشت را با پیاز کمی پخته ، پیاز سرخ شده را با خلال بادام کمی تفت می دهیم . نمک ، فلفل و ادویه و کمی زعفران اضافه کرده می گذاریم تا کمی جا بیفتد (۵ دقیقه ) این مواد را به گوشتی که نصف استکان آب داشته باشد اضافه می کنیم ، می گذاریم کاملا جا بیفتد در انتهای پخت به تعداد نفرات تخم مرغ وسط این خورشت می شکنیم .با قاشق روی تخم مرغها را زعفران می دهیم . بعد از بسته شدن تخم مرغ غذا را در ظرف سرو می کنیم

Balatarin :: Donbaleh :: Azadegi :: Friendfeed :: Twitter :: Greader :: Email To: :: Qirmiz-da paylash! ::

۲ نظر:

  1. پیچاق قیمه ما آذری ها را در برخی جاهای دیگر ایران از جمله کرمانشاه هم می پزند و به آن خورشت بادام می گویند.

    پاسخحذف
  2. به‌‌‌ به‌‌‌ دهانم آب افتاد یاشاسین

    پاسخحذف